Loading Events
 • This event has passed.

21ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
27 – 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Η διοργάνωση παρέχει σε κάθε γκρουπ, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, έναν συνοδό που ομιλεί την αγγλική γλώσσα. Τα γκρουπ μπορούν να εκτελέσουν το πρόγραμμά τους με τη συνοδεία ορχήστρας ή CD/Flash. Αν τα γκρουπ συμφωνούν με τους όρους ρου φεστιβάλ και επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό με προηγούμενες δραστηριότητες στο εξωτερικό μαζί με μερικές φωτογραφίες.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν τρεις ανταλλαγές δώρων, οι δύο από αυτές με τους δημάρχους και η άλλη με τους διοργανωτές στη συνάντηση υποδοχής.

  

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ : Τα περισσότερα προγράμματα εκτελούνται τα απογεύματα, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν και πιο νωρίς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η διάρκεια του κάθε προγράμματος πρέπει να είναι αυστηρά 10-12 λεπτά. Όλα τα γκρουπ θα πραγματοποιήσουν δύο εμφανίσεις σε διαφορετικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης. Προσκαλούμε γκρουπ από 8 διαφορετικές χώρες. Δεκτά γίνονται παραδοσιακά και μοντέρνα χορευτικά γκρουπ, χορωδίες και ορχήστρες, χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς.

  

 

ΔΙΑΜΟΝΗ σε 3στερα  ή  4στερα  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Κόστος: 120 € / το άτομο/ 4 διανυκτερεύσεις.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται : δύο γεύματα (πρωινό-βραδινό) την ημέρα σε ανοιχτό μπουφέ, διαμονή σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, ελεύθερο ίντερνετ.

Σε γκρουπ 25 ατόμων το ένα άτομο είναι δωρεάν. Μπορεί να δοθεί το φαγητό και σε πακέτο αν χρειαστεί.

P.S: Όλες οι πληρωμές γίνονται τοις μετρητοίς την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ. Αν επιθυμείτε διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο μπορούμε να το τακτοποιήσουμε με έξτρα κόστος. Τα γκρουπ που επιθυμούν να μείνουν στο ξενοδοχείο θα πρέπει να δώσουν προκαταβολικά το ποσό των 500 ευρώ (με τραπεζική κατάθεση) μέχρι 1η ΜΑΪΟΥ 2022. Σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Τα προγράμματα θα εκτελεστούν σε ανοιχτές σκηνές με όλες τις τεχνικές παροχές – εξοπλισμό (φωτισμό, μικρόφωνα για τους μουσικούς, κ.ά.) κυρίως τις βραδινές ώρες.

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ : Όλα τα γκρουπ καλούνται να τακτοποιήσουν την ιατρική ασφάλιση των μελών πριν έρθουν στο φεστιβάλ. Η διοργάνωση δεν καλύπτει τα σχετικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, 24 ώρες το 24ωρο.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ :  Για τα γκρουπ που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς, θα προσληφθεί λεωφορείο για τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ (αεροδρόμιο, εκδηλώσεις, εκδρομές). Τα γκρουπ αναλαμβάνουν να πληρώσουν το κόστος του λεωφορείου την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ. Για γκρουπ μέχρι 44 άτομα, το κόστος του λεωφορείου είναι συνολικά 800 ευρώ. Για γκρουπ με λιγότερα από 20 άτομα το κόστος του λεωφορείου είναι 690 ευρώ.

 

Τα γκρουπ που θα ταξιδέψουν με δικό τους λεωφορείο, πρέπει να καλύψουν το κόστος του πάρκινγκ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ (οι μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ είναι συνολικά περίπου 250 χιλιόμετρα). Η διοργάνωση δεν καλύπτει το κόστος των καυσίμων.

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ :  Τα γκρουπ θα επισκεφθούν την ιστορική περιοχή στην Ευρωπαϊκή πλευρά, το SULTANAHNET MOSQUE , το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ , την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, το TOPKAPI PALACE, το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ και να κάνουν ΒΑΡΚΑΔΑ (10€, το άτομο). Μία μέρα θα υπάρχει η δυνατότητα για κολύμπι σε παραλία της θάλασσας του Μαρμαρά και για βόλτα σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και μπαζάρ.

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: μέχρι 30 Απριλίου 2022

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ενδέχεται να αλλάξει):

 • 1η Ημέρα : Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη.
 • 2η Ημέρα : Τα γκρουπ θα επισκεφθούν την Βυζαντινή ιστορική συνοικία, το Μπλε Τζαμί,(δωρεάν) – την Αγιά Σοφιά, το Topkapi Palace, το Μεγάλο Παζάρι. Ελεύθερη ώρα ή εκδήλωση σε ανοιχτή εξέδρα σε περιοχή του Δήμου.
 • 3η Ημέρα : Διαγωνισμός ( μέγαρο μουσικής) – Παραστάσεις σε ανοιχτό χώρο σε άλλη περιοχή του δήμου – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο. ( 10 ευρώ)
 • 4η Ημέρα : Ελεύθερος χρόνος – Πριγκιπόνησα – Bostanci BEACH – (concert hall ) -Εκδήλωση σε ανοιχτή εξέδρα σε περιοχή του Δήμου.
 • 5η Ημέρα : Αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη.

  

 

 • Μπορούν να δοθούν προσφορές για τις μετακινήσεις σας και τις εκδρομές.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  6973854977 & 6972006316

Email: propantos@gmail.com  culture@openways.gr

Details

Start: 27 August, 2022
End: 31 August, 2022
Cost: 120€
Event Categories:

Venue

Instanbul, Turkey

Instanbul, Turkey

Schedule

 • // 27/08/2022 //
 • Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη.
 • // 28/08/2022 //
 • Τα γκρουπ θα επισκεφθούν την Βυζαντινή ιστορική συνοικία, το Μπλε Τζαμί,(δωρεάν) – την Αγιά Σοφιά, το Topkapi Palace, το Μεγάλο Παζάρι. Ελεύθερη ώρα ή εκδήλωση σε ανοιχτή εξέδρα σε περιοχή του Δήμου.
 • // 29/08/2022 //
 • Διαγωνισμός ( μέγαρο μουσικής) – Παραστάσεις σε ανοιχτό χώρο σε άλλη περιοχή του δήμου - Κρουαζιέρα στο Βόσπορο. ( 10 ευρώ)
 • // 30/08/2022 //
 • Ελεύθερος χρόνος - Πριγκιπόνησα – Bostanci BEACH – (concert hall ) -Εκδήλωση σε ανοιχτή εξέδρα σε περιοχή του Δήμου.
 • // 31/08/2022 //
 • Αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη.
 •  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
PRO-ΠΑΝΤΟΣ” & "FOLK-WAY
Organization Center
Οδ. Ελύτη 14Β – Πεύκα ΤΚ 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Τηλ: +30 2310 312 926
Κιν.:+30 697 200 63 16
& +30 697 385 49 77
E-mail: propantos@gmail.com

Δωδεκανήσου 2, Θεσσαλονίκη - 54626 (Kέντρο)
Τηλ: 00302310525500

www.folk-way.com
www.openways.gr

Organizer

FolkWay – OPEN WAYS