Loading Events
 • This event has passed.

IV Καλοκαιρινό Μουσικό Φεστιβάλ: Κροατία – Crikvenica, Novi Vinodolski (Αύγουστος 2017)

Γενικές Πληροφορίες

Συμμετέχοντες

 • Παραδοσιακά χορευτικά σχήματα, ορχήστρες, μαζορέτες, ομάδες μοντέρνου χορού, χορωδίες, μουσικές μπάντες από όλο τον κόσμο
 • Χορωδίες που παίζουν σε υπαίθρια στάδια
 • Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν είναι περιορισμένος
 • Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας
 • Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος!

Τελική ημερομηνία εγγραφής: 20 Ιανουαρίου 2016


Πρόγραμμα Φεστιβάλ

10.08.17 –  Ημέρα 1:

 • Απογευματινή άφιξη στο Ξενοδοχείο, συνάντηση με τους οδηγούς του γκρουπ και τους διοργανωτές του φεστιβάλ, συζήτηση του προγράμματος της επόμενης μέρας
 • Δείπνο στο Ξενοδοχείο

11.08.17 – Ημέρα 2:

 • Πρωινό στο ξενοδοχείο, προαιρετικό πρόγραμμα: Περιήγηση στη Rijeka, βλέποντας την πανέμορφη θέα, ανακαλύψτε το θρύλο του Nazareth Tabernacle, το Παρεκκλήσι των Ορκισμένων Δώρων (Chapel of Votive Gifts) και τους Φραγκίσκους του γνωστού Ιερού Trsat. Η βόλτα συμπεριλαμβάνει πέρα από την επίσκεψη του Ιερού (Trsat Sanctuary) και την επίσκεψη του Κάστρου. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το γεμάτο ζωή κέντρο της σύγχρονης πόλης και τα πιο σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία. Επισκεφθείτε τα: Kosi toranj (Επικλινής Πύργος-Leaning Tower), Katedrala Sv. Vida (Καθεδρικός του Αγίου Vitus-St. Vitus’ Cathedral), Πλατεία Kobler-Kobler’s Square, Πύργος της Πόλης-City Tower, Korzo (πεζόδρομος). Κατά τη διάρκεια της βόλτας στην πόλη, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν μνημεία και κτήρια (με αρχιτεκτονική γνωστή ως Απόσχιση), εξέχοντα παλάτια χτισμένα με κλασσικό στυλ καθώς επίσης και το Εθνικό Πάρκο της Κροατίας. Περιήγηση στο πελώριο θέατρο με τοπικούς και έμπειρους οδηγούς όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν την αξιοθαύμαστα έργα περίφημων και παγκόσμιας εμβέλειας δημιουργών του 19ου αιώνα όπως τα αδέρφια Gustav, Ernst Klimt, Franz Matsch. Κοντά υπάρχει μια μεγάλη και πολύκοσμη αγορά με Μεσογειακό πνεύμα.
 • Δείπνο στο ξενοδοχείο
 • Απογευματινή παράσταση στη Novi Vinodolski (κεντρική πλατεία της πόλης)

12.08.17 – Ημέρα 3:

 • Πρωινό στο Ξενοδοχείο, προαιρετικά προγράμματα: Εκδρομή με πλοίο από τη Crikvenica με επιβίβαση στις 10 π.μ., φτάνοντας στη παλιά πόλη Vrbnik, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή τη γοητευτική παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο με υπέροχη θέα στη θάλασσα, όπως επίσης και το Κανάλι Velebit και το βουνό Velebit στην ηπειρωτική περιοχή. Η Vrbnik είναι γνωστή για ένα από τα πιο διάσημα κροατικά κρασιά – το Vrbnicka Zlahtina. Επιστροφή στη Crikvenica περίπου στις 2 μ.μ. και επίσκεψη της πόλης Kraljevica με δικό μας λεωφορείο ή αλλιώς: ταξίδι στη Σπηλιά Biserujka (http://www.spilja-biserujka.com.hr), ενώ μπορείτε να συνεχίσετε την οδήγηση ως τις πόλεις Malinska και Njivice, φτάνοντας στην πρωτεύουσα του νησιού- την πόλη, Krk. Περιήγηση της πόλης με οδηγό, ενώ η οδήγηση συνεχίζεται ως τη Punat, στη συνέχεια ταξίδι με πλοίο ως την Košljun (7 ευρώ ανά άτομο) και επίσκεψη του Φράγκικου μοναστηρίου. Περιήγηση στο μοναστήρι και το Φράγκικο μουσείο. Το απόγευμα προαιρετική επίσκεψη στη Baska (οδηγώντας). Είναι δυνατό να επισκεφθείτε το Θαλάσσιο Πάρκο, με 5 ευρώ είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
 • Παράσταση το απόγευμα στη κεντρική πλατεία της πόλης Crikvenica.

13.08.17 – Ημέρα 4:

 • Πρωινό, αναχώρηση των συμμετεχόντων

Το κόστος συμμετοχής ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Συμμετοχή στις συναυλίες του φεστιβάλ (2 παραστάσεις)
 • Διαμονή: 2** Ξενοδοχείο σε τρίκλινα δωμάτια (για δίκλινα δωμάτια είναι συν 6€/άτομο/ημέρα)
 • Ημιδιατροφή (Μπουφές σε 2* ξενοδοχείο)
 • Διπλώματα, δώρα
 • Διοργανωτικά Έξοδα

Το κόστος συμμετοχής ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μετακινήσεις παραδοσιακών συλλόγων
 • Προαιρετικές Εκδρομές ή Προαιρετικές Δραστηριότητες (μόνο συστάσεις, δεν διευθετούνται από τους οργανωτές)
 • Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη – Ασφάλιση παραδοσιακών συλλόγων

Details

Start: 10 August, 2017 @ 8:00 am
End: 13 August, 2017 @ 5:00 pm
Cost: €119
Event Categories:
Event Tags:, , , , , ,

Venue

Crikvenica, Croatia

Crikvenica,Croatia, Κροατία (τοπική ονομασία: Hrvatska)

+ Google Map

Κόστος Συμμετοχής: 119 ευρώ/άτομο
Για ομάδες 25 ατόμων: Ένας οδηγός της ομάδας δωρεάν!
Μπορεί να γίνει κράτηση για επιπλέον μέρες με 38 ευρώ/άτομο/ημέρα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Crikvenica
Επιπρόσθετα με το όμορφο τοπίο, τα πεντακάθαρα νερά και το φρέσκο αέρα, τους παραδοσιακούς και φιλόξενους ανθρώπους, ένας από τους κύριους λόγους επιλογής της Crikvenica για διακοπές είναι το γλυκό, υγιές μεσογειακό κλίμα της. Οι χειμώνες είναι ήπιοι και τα καλοκαίρια ζεστά όσο πρέπει – ιδανικές συνθήκες που οδήγησαν στην ανάπτυξη του τουρισμού τον τελευταίο αιώνα. Οι μεγάλες αμμώδεις αλλά και με βότσαλα παραλίες της περιοχής, με πολλά μέρη όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά, συνδέονται όλες μεταξύ τους με διαδρομές με πλούσια μεσογειακή βλάστηση.

Novi Vinodolski
Το πνεύμα της πόλης Novi Vinodolski αποτελεί η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της: τα παλαιά τείχη του ρωμαϊκού φρουρίου Lopsica, τα ερείπια του πρώην μοναστηρίου Pauline, το κάστρο Frankopan με τον πύργο του, ο καθεδρικός ναός, η εκκλησία της Αγίας Τριάδας και η εκκλησία της Α. Marin στο μικρό ομώνυμο νησί, το σπίτι των αδερφών Mažuranić, το δημόσιο αναγνωστήριο και η βιβλιοθήκη από το 1845, το τοπικό μουσείο, η γκαλερί της πόλης Turnac, το μοναδικό Γυάλινο Παρεκκλήσι (Glass Chapel), το παλαιό μέρος της πόλης και το διατηρητέο αυθεντικό παραδοσιακό στοιχείο της περιοχής.

Η παραδοσιακή φιλοξενία των ντόπιων, η πεντακάθαρη θάλασσα, η επιλογή των παραλιών, η απουσία της βιομηχανική μόλυνσης στην πόλη και τη γύρω περιοχή, τα πολλά αμπέλια, οι περιοχές για κυνήγι, τα φρέσκα βουνήσια αεράκια που παιρνούν από το δάσος προς το κέντρο της πόλης, οι καλά διατηρημένες διαδρομές για ποδηλασία, ορειβασία και περπάτημα – όλα αυτά δίνουν στη Novi Vinodolski Riviera τεράστια οικολογικά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη του τουρισμού, των ξενοδοχείων και των εστιατορίων.